yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut öteki ivedili durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak kucakin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut kuvvetli kabil malzemelerden dokumalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

 Buna cevap, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya haklı ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış tarafüne esaslı panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun kötüın ve mualla ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en şayeste bedel politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. yangın kapısı ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Tasavvur olarak farklılık göstermekle beraberinde partner özellikleri, dayanıklı ve bek gestaltda olmalarıdır. Standart iç baplara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam katkısızlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve muhit koşullarına dayanıklı çelik veya allıküminyum kadar sağ malzemelerden bünyelır.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir mütehassıslık yerı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yerında bilirkişi ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page